A Import/Export comptem amb més de 100 professionals que es dediquen a elaborar i comercialitzar una gran varietat de peix fresc del dia, com ara la sardina, el seitó, la tonyina, el calamar i la sípia, tant en l'àmbit nacional com en l'internacional.

L'ELABORACIÓ

El procés continua al nostre magatzem, on rebem el peix, el classifiquem, el netegem, el filetegem, l’envasem i l’etiquetem amb el format que desitgi el client. Al llarg de tot el procés d’elaboració, mantenim la cadena de fred que li cal al producte amb les nostres cambres frigorífiques de conservació i congelació.

Tot comença a les nostres barques, que capturen els productes més cotitzats del mercat, i a més de 500 llotges d’Espanya, França, Portugal i Itàlia, des d’on comprem directament el producte. Des del 1985 hi seleccionem el peix de màxima qualitat, el que necessites.

L'ORIGEN

LA DISTRIBUCIÓ
 

Finalment, arriba el moment clau del nostre servei: la distribució, en què la puntualitat i l’eficiència que necessites són la nostra prioritat. Avui dia, amb més de 12.000 clients, som capdavanters en la compra i distribució de peix blau arreu d’Espanya i a gran part d’Europa.

A Comerç Ros ens dediquem a tu, el nostre veritable protagonista. Des del 1930 vivim per l’art del bon servei, que es concreta en l’elaboració i la comercialització de peix i marisc fresc i congelat al canal HORECA, és a dir, els hospitals, les grans superfícies, els mercats de peix i els minoristes d’arreu de Catalunya, sense oblidar d’assessorar-los en tot moment.

EL SERVEI

Garantim la traçabilitat dels nostres productes amb unes instal·lacions frigorífiques completament automatitzades, formades per tres sales d’elaboració, una cambra de congelació amb capacitat per a 2.000 palets i dues cambres de conservació de peix i marisc. A més, amb la nostra flota de camions aconseguim fer arribar el peix al gust del client: eviscerat, filetejat o a talls, puntualment i sense trencar la cadena de fred.

EL LLIURAMENT

La serietat i la voluntat de satisfer les teves necessitats, sense perdre la proximitat i el caràcter servicial, són els trets que ens caracteritzen.
El nostre equip de professionals, les noves tecnologies i la flexibilitat horària que oferim són el que fa, del nostre model de negoci, una opció desitjable i de confiança a l’hora de comprar peix fresc o congelat a petita i mitjana escala. 

ELS NOSTRES SERVEIS

ELABORACIÓ PRÒPIA DE SÍPIA I CALAMAR NETS

ELABORACIÓ PRÒPIA DE RODELLES  CONGELADES DE PEIX

PREPARATS DE PEIX FRESC

Pelats, rodelles, filets, lloms, supremes, escatats.
Per encàrrec, 6 hores abans del lliurament.

ASSESSORAMENT TELEFÒNIC I REGISTRE DE COMANDES

​Línia oberta: 6 h - 22 h 

ATENCIÓ PERSONALITZADA, EXPOSICIÓ DE PEIX FRESC I VIVERS DE MARISC

​Horari: 3 h - 24 h

TRANSPORT AL PUNT DESITJAT 

Província de Barcelona, Girona i part de Lleida

L’art d’arribar on ningú no arriba és el que desenvolupa la logística del Grup Ros.

 

El nostre equip de professionals dedica el seu temps a coordinar, organitzar i idear les rutes de més de 40 camions propis i 6.500 trajectes anuals, els quals compten amb uns sistemes de refrigeració i radiolocalització per satèl·lit que faciliten les operacions logístiques, i els permeten d’arribar on ningú no arriba.

LA FLOTA DE CAMIONS

EIX TRANSVERSAL

La  funció de Transports Ros és fer d’eix transversal entre les empreses del Grup. Aquesta és una part tant essencial com decisiva, perquè tots els nostres clients rebin els productes puntualment i amb la qualitat que desitgen.

LORIGEN

A Freskibo seleccionem el millor peix en origen i n’elaborem combinacions fàcils de preparar, saboroses, saludables i nutritives. A banda de proposar solucions ideals per menjar peix, respectem sempre un procés d’elaboració que garanteixi les màximes qualitats nutricionals del producte i contribuïm a mantenir una dieta sana i equilibrada.

LELABORACIÓ

A través d’un procés d’elaboració artesanal de selecció del peix, n’obtenim les parts nobles per elaborar-ne les millors combinacions.

Treballem amb un curós procés d’anàlisi i control de qualitat i traçabilitat del producte al llarg de tota la cadena de producció, envasat i expedició.
 

ESPOT FRESKIBO 14-11-2017 156.jpg

¿ QUÈ FEM ?
 

A Freskibo toferim combinacions de peix fàcils de preparar, saboroses, saludables i nutritives: hamburgueses de peix i marisc de primera qualitat, receptes exprés de peix amb salsa, i peix net i envasat.

IMPORT/EXPORT

Tel.: 972 35 20 00


Fax: 972 35 34 20


comercial.f@grupros.com


Horario: 8 h - 13 h y 15 h  - 18 h

COMERÇ ROS

Tel.: 972 34 72 25


Fax: 972 33 78 02 


comercial.c@grupros.com


Horario: 8 h - 14 h y 17 h - 21 h 

FRESKIBO

Tel.: 972 34 72 37


Fax: 972 34 72 38


freskibo@grupros.com


Horario: 8 h - 13 h y 15 h - 18 h

TRANSPORT ROS

Tel.: 972 35 20 00


Fax: 972 35 34 20

 
trafico@grupros.com


Horario: 8 h - 13 h y 15 h - 18 h

Copyright Eva Ros Borraz

  • Grey Instagram Icon

 Carretera Accés Costa Brava, Blanes