QUI SOM?

Som un grup familiar d’empreses que, des del 1930, ens dediquem 

a l’elaboració i la comercialització de productes del mar.

MISSIÓ

 A Grup Ros basem la nostra activitat en l’elaboració i la comercialització de peix fresc i congelat de màxima qualitat, tant en l’àmbit nacional com en l’internacional. D’altra banda, tenim cura del consumidor i posem a disposició dels nostres clients una gran varietat de productes que elaborem des del punt d’origen i de manera tradicional.

VALORS

ESFORÇ, UNITAT,

RESPECTE, CONFIANÇA,

OPTIMISME I ILUSIÓ.

VISIÓ

Volem que Grup Ros sigui un referent nacional e internacional en l’elaboració i la comercialització de peix fresc i congelat. Per això respectem els principis bàsics de qualitat i responsabilitat, sempre pensant en tots els nostres clients.

LES XIFRES CLAU

Tot el que hem aconseguit gràcies als nostres clients.

​Més de 6.500 desplaçaments a l'any

3.800

tones de peix

congelat

a l'any

Més de 100

proveïdors de tot el món

​Més de 2.800 clients arreu d'Europa

Compra directe a més de 500 llotges europees

15.400

tonelades de peix fresco a l'any

ELS NOSTRES ORÍGENS

un-home-i-una-dona-sota-un-retol-que-hi-posa-pescados

1930 

L’origen de Grup Ros es remunta a l’any 1930, quan els fundadors Salvador Ros i Clara Montells van crear la primera empresa de la família, amb l’objectiu de vendre peix fresc al detall.

logo-comerç-de-peix-ros

1965  

La segona generació, encapçalada per Francisco Ros i la seva muller Núria Valls, va ampliar el negoci familiar amb la venda a l’engròs, en concret a hostalers i peixaters de la comarca. Amb aquest objectiu van fundar Pescados Ros, que es va convertir en un referent de la distribució de peix fresc i congelat a la província de Girona.

1983

La tercera generació, amb Salvador Ros, Gemma Ros i Francesc Ros, va transformar i ampliar  Pescados Ros, negoci familiar que es va convertir en una nova empresa anomenada Comerç de Peix Ros.

1985

La segona i la tercera generació també van incorporar una empresa més al grup, que van anomenar Frigorífics Ros, l’actual Import/Export. A més, per tal d’optimitzar el servei de lliurament dels productes van crear Transports de Peix Ros, l'actual Logística.

logo-import-export
logo-logistica
logo_freskibo_2.png

L’any 2008 la família Ros va crear Freskibo, el nou projecte empresarial del grup que ajuda el consumidor final i li ofereix solucions, amb productes del mar fàcils de preparar.

2008

RESPONSABILITAT SOCIO-CORPORATIVA

Grup Ros és una companyia compromesa amb la promoció, millora i canvi del entorn social, econòmic i mediambiental.

 

L’òptica social en la presa de decisions ens porta a la incorporació d’objectius com ara la reducció de les desigualtats socials, la lluita contra la fam i l’exclusió social. Objectius traduïts en activitats com ara el desenvolupament just de serveis i productes capaç de promoure condicions laborals destinades a preservar la seguretat, la salut i en definitiva, el benestar laboral dels treballadors.

 

L’òptica ambiental ens porta a la incorporació de tècniques de prevenció de desastres, construccions que minimitzen l’impacte sobre el medi ambient e iniciatives d’estalvi energètic de gas i aigua. Amb la finalitat de participar en la lluita contra el canvi climàtic.

 

Finalment l’òptica econòmica ens encamina a la generació del respecte i suport d’iniciatives com la zona de vedes, les quotes a la captura, les talles mínimes imposades, els cicles de posada d’ous o l’aposta per la pesca de piscifactoria. Amb la finalitat última de gestionar l’escassetat de recursos i l’emergència il·limitada de necessitats dels nostres consumidors.

INTERNATIONAL FOOD STANDARD
ANÀLISI I CONTROL DE PUNTS CRÍTICS

Procés sistemàtic que garanteix la seguretat alimentària de tots els nostres productes.

MARINE STEWARDSHIP COUNCIL 

Programa que garanteix la pràctica d'una pesca sostenible.

GARANTIA DE QUALITAT

Per poder oferir un producte de màxima qualitat, a Grup Ros hem implantat els sistemes més exigents que garanteixen la qualitat i la seguretat alimentàries en totes les fases del procés delaboració. Controlem cadascuna de les etapes del sistema productiu, des de la matèria primera fins al producte final.

 Sistema de gestió de processos que garanteix el subministrament de productes segurs.